Arvio: Unoh­tu­ma­ton sa­tu­met­sän val­loi­tus — Lapin yli­op­pi­las­teat­te­rin suur­mu­si­kaa­li on voi­man­näyt­tö, josta pu­hu­taan pitkään

Vaalipaneeli: "Mie­le­no­soit­ta­jien toi­min­ta kääntyy itseään vas­taan" – met­sä­ai­hei­nen vaa­li­pa­nee­li tuo­mit­si hak­kui­den es­tä­mi­sen Aa­lis­tun­tu­rin alueel­la

Uutisten viikko: Näin koulut saavat Lapin Kansan di­gi­tun­nuk­set käyt­töön­sä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Kaksi suu­rin­ta liit­tou­tui Yli­tor­niol­la – Kes­kus­ta ja Yli­tor­nion par­haak­si sol­mi­vat tek­ni­sen vaa­li­lii­ton

Keskusta ja Ylitornion parhaaksi yhteislista ovat tehneet Ylitorniolla teknisen vaaliliiton luottamusmiespaikkojen jakoa varten. Vaaliliitolla on Ylitornion kunnanvaltuustossa 16 paikkaa. Sopimuksen ulkopuolelle jäävät vasemmistoliitto, jolla on neljä paikkaa valtuustossa ja sosialidemokraatit, jolla on valtuustossa yksi paikka.

Sopimuksen mukaan keskustalle tulee valtuuston puheenjohtajan paikka ja Ylitornion parhaaksi saa valtuuston ensimmäisen varapuheenjohtajan paikan.

Keskusta saa seitsemän jäsenen kunnanhallituksessa neljä paikkaa, joista yksi puheenjohtajan paikka, Ylitornion parhaaksi saa kaksi paikkaa, joista toinen on varapuheenjohtajan paikka.

Ylitornion isoimmissa lautakunnissa on seitsemän jäsentä, joista keskusta saa kolme paikkaa ja Ylitornion parhaaksi kaksi paikkaa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.