Varoitukset: Met­sä­pa­lo­va­roi­tus on voi­mas­sa koko maassa – avo­tu­len teko va­roi­tuk­sen aikana on kiel­let­tyä

kolumni: Uusiin ta­loi­hin lisää pyö­rä­ti­laa, miten van­hoi­hin? – Si­joi­tus pyö­rä­va­ras­toi­hin voi nostaa talon arvoa

Tilaajille

Juhlien kolkko päätös: Lost Boys on it­se­näi­nen jat­ko-osa Ro­va­nie­men huu­mei­den käyt­tä­jis­tä ker­to­val­le Rein­deers­pot­ting-elo­ku­val­le

Kymmenen vuotta sitten kaverukset lähtivät juhlimaan Rovaniemen huumeiden käyttäjistä kertovan dokumenttielokuvan menestystä Thaimaahan. Vain elokuvan ohjaaja palasi lomamatkalta kotiin. Hän lähti kameroineen toiselle matkalle Aasiaan selvittääkseen, mitä oli tapahtunut. Painajaismaisen matkan tuloksena syntyi karu dokumenttielokuva Lost Boys.

Reindeerspotting – pako Joulumaasta oli Suomessa valkokankaiden katsotuin dokumenttielokuva vuonna 2010. Kolme kuukautta ensi-illan jälkeen elokuvan päähenkilö, Jani, kuoli epämääräisissä olosuhteissa Kambodžassa.

Jani ei koskaan palannut Thaimaan lomareissulta kotiin Rovaniemelle. Myös Antti oli pitkään kateissa. Thaimaahan lähdettiin juhlimaan napapiirin huumeiden käyttäjistä kertovan dokumenttielokuvan menestystä.