Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Joni Savaste oli Saa­ri­sel­kä MTB:n ku­nin­gas, sar­jan­sa voit­ta­neil­la Sini Alus­nie­mel­lä ja Veli Lam­pi­lal­la oli ta­pah­tu­ma­ri­kas pää­tös­etap­pi – "Lensin ki­vik­koon sarvien yli"

Ruotsalaispyöräilijät veivät himmeämmät mitalit miesten kilpailussa.

Kolmipäiväinen maastopyöräilyn Saariselkä MTB Stages -etappikilpailu huipentui sunnuntaina 62 kilometrin mittaiseen etappiin, jolla oli korkeuseroa Saariselän tunturimaisemissa yli 200 metriä.

Miesten elite-sarjan kuningas oli 19-vuotias Joni Savaste (Team EVOC), joka voitti kaikki kolme etappia. Koko 185 kilometrin mittaiseen kisareittiin hän käytti aikaa kahdeksan tuntia ja 28 sekuntia. Sunnuntain päätösetapilla Savaste kellotti ajan 2.44.20.

– Vähän oli epäonnea muilla, kun oli rengasrikkoja. Jouduin yksin ajelemaan aika paljon, mutta hyvin kulki kyllä joka päivä, ilman haavereita selvinnyt Savaste summasi.

Sunnuntaina hänen voittomarginaalinsa etapilla toiseksi tulleeseen puolalais-ruotsalaiseen Piotr Niewieczerzaliin (Northern XC Sportsclub) oli neljä minuuttia ja 47 sekuntia.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi