Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­koe­ro­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Joni Savaste oli miesten sarjan nopein Saa­ri­sel­kä MTB:n avau­se­ta­pil­la – naisten kisaa joh­ta­val­la Sini Alus­nie­mel­lä oli on­gel­mia juo­ma­tank­kauk­sen kanssa

Kolmipäiväinen maastopyöräilyn etappikisa Saariselkä MTB Stages polkaistiin perjantaina käyntiin Saariselällä. Ensimmäisen päivän 48 kilometrin mittaiselle etapille starttasi yli 220 pyöräilijää. Osanottajia oli kaikkiaan kutakuinkin 250, kun mukaan lasketaan 12 kilometrin etapin ajaneet juniorisarjojen osallistujat.

Miesten elite-sarjassa nopeinta vauhtia piti avauspäivänä Joni Savaste (Team EVOC), joka kiersi reitin ajassa 2.15.08. Hän kävi tiukan voittotaistelun Hyvinkään Pyöräilijöiden Sakari Lehtistä vastaan, mutta maalissa kaksikon välillä oli eroa lopulta puoli minuuttia.

– Aika tasaista oli koko ajan Sakarin kanssa, mutta vähän pääsin tuossa viimeisessä alamäessä irti, Savaste kommentoi maalialueella.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi