Lapsiperheet: Tervola maksaa Lapin muh­kein­ta vau­va­ra­haa, neljä lap­pi­lais­kun­taa ko­sis­ke­lee lap­si­per­hei­tä mak­sut­to­mal­la päi­vä­hoi­dol­la

Kolumni: Timo Soini ki­roai­si myös vihreän siir­ty­män

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Jat­ku­vas­ti kor­tit­ta ajaneen miehen auto ta­ka­va­ri­koi­tiin Kemissä – Mies ei sel­vin­nyt enää sa­kol­la, asia eteene syyt­tä­jäl­le

Poliisi tavoitti ajokortittoman 33-vuotiaan kemiläisen miehen autoilemasta Hahtisaarenkadulta torstaina iltapäivällä. Tämä oli 14. kerta vuoden sisällä, kun poliisi tavoitti miehen autoilemasta kortitta.

Sakkoja miehelle on annettu niin useita kertoa, että viimeisintä kertaa ei poliisin mukaan enää voitu sakolla käsitellä. Asia etenee kuulustelujen kautta pöytäkirjana aikanaan syyttäjälle.

Miehen auto on takavarikoitu toistuvien kulkuneuvon kuljettamisten oikeudetta vuoksi. Poliisi ei vielä pysty sanomaan, että menettääkö mies autonsa kokonaan vai saako hän sen joskus myöhemmin takaisin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.