Tilaajille

Jää­kiek­koi­li­joil­la on nyt aikaa kokata, kun pelit ovat ohi poik­keus­ke­vään vuoksi – Kärp­pä-val­men­ta­ja esit­te­lee suo­sik­ki­re­sep­tin­sä, jossa ei tingitä ter­veel­li­syy­des­tä

Jääkiekkoilijat syövät kaksi kertaa enemmän kuin tavalliset sohvaperunat, mutta tyhjien kalorien tarve on puhdas nolla. Huippu-urheilijan ruokavalio koostuu mahdollisimman puhtaasta ja monipuolisesta ruoasta. Parhaat reseptini -sarjassa puhutaan ruuasta ja ruokakulttuurista. Kärppien valmentaja Samppa Jaakola esittelee lempireseptinsä.

Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä.
Samppa Jaakola valmistaa uunilohen ja bataatit samalla uunipellillä.
Kuva: Jarmo Kontiainen
Oulun Kärppien fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola on pilkkonut valmiiksi kasan bataatteja, jotka odottavat pääsyä uuniin yhdessä smetanahunnutetun kirjolohifileen kanssa.

Vielä pari viikkoa sitten hän istui lounasaikaan joukkueen tähtien Jesse Puljujärven ja Juho Lammikon kanssa Oulun Raksilan jäähallin Kärppäklubilla lusikoimassa kermaista lohikeittoa.

Jääkiekkoilijat syövät kunnollisen lounaan. Kärppäpelaajat Juho Lammikko (vas.), Jesse Puljujärvi ja fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola ruokailivat yhdessä Kärppäklubilla ennen koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia.
Jääkiekkoilijat syövät kunnollisen lounaan. Kärppäpelaajat Juho Lammikko (vas.), Jesse Puljujärvi ja fysiikkavalmentaja Samppa Jaakola ruokailivat yhdessä Kärppäklubilla ennen koronaviruksen aiheuttamia rajoituksia.

Koronaviruksen vuoksi pelit ovat tältä keväältä ohi ja Kärpät pitää taukoa yhteisistä harjoituksista ja ruokailuista.