Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Inka Par­ta­sen luot­to­kort­ti­ti­lil­le oli päässyt voro – "Rahat olivat menneet ame­rik­ka­lai­sel­le säh­köyh­tiöl­le"

Tämän vuoden aikana suomalaiset ovat menettäneet yli 10 miljoonaa euroa erilaisissa huijauksissa. Verkko-ostoksilla on hyvä pitää pää kylmänä ja ennen viimeistä ostopäätöstä on hyvä tarkistaa tärkeät perusasiat.

Inka Partanen selasi verkkopankissa luottokorttitilinsä tietoja tavallista tarkemmin. Pian hän huomasi neljä tilisiirtoa, joita hän ei ollut itse tehnyt.

Säikähdys nostatti kylmää hikeä otsalle. Olivatko lapset maksaneet mobiilipelejä? Eivät olleet, eikä tilisiirroille ei löytynyt selitystä perheen arkimenoista.

Viikon aikana Partasen tililtä oli tehty yhteensä neljä tilisiirtoa, joiden yhteissumma oli tuhat euroa. Sellaiset summat eivät synny suoratoistopalveluiden käytöstä, jotka ovat Partasen luottokorttitilin tavanomaista toimintaa.

– Aloin katsoa vastaanottajia tarkemmin ja tein nimien perusteella Google-hakuja. Kävi ilmi, että rahat olivat menneet yhdysvaltaisille sähköyhtiöille, hän sanoo.

Porissa asuva Inka Partanen huomasi, että hänen luottokorttitililtään oli mennyt yhteensä neljä ylimääräistä maksua, joita hän ei ollut itse tehnyt. Hän ei tiedä, mitä kautta hänen pankkikorttinsa tiedot ovat päätyneet vääriin käsiin. Hän sulki pankkikortin ja teki asiasta rikosilmoituksen ja reklamaation luottokorttiyhtiölle.
Porissa asuva Inka Partanen huomasi, että hänen luottokorttitililtään oli mennyt yhteensä neljä ylimääräistä maksua, joita hän ei ollut itse tehnyt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.