Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Il­mas­ton­muu­tos­voi­ma jakoi rahaa nuorten il­mas­to­teoil­le – tor­nio­lai­nen Eino Haase to­teut­taa ra­dio­do­ku­ment­ti­sar­jan

Nuorten ilmastohanke  on myöntänyt lisää rahoitusta. Kaksi rahoitusta saanutta projektia sijoittuvat Lappiin.

Torniolaisen Eino Haasen radiodokumenttisarja sai rahoitusta 900 euroa. Inari Jomppanen Turvejärveltä Inarista sai puolestaan 500 euroa lähiruokatapahtuman järjestämiseen.

Muut hankkeen toisella kierroksella rahoitetut ilmastoteot tapahtuvat Helsingissä, Keuruulla, Ikaalisissa, Juuassa ja Salossa.

Eino Haasen, 18, radiodokumenttisarjassa esitellään Lapissa asuvien arjen tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Sen tavoitteena on antaa uusia näkökulmia ja esitellä kestävämpien elämäntapojen tuomaa iloa.

– On arvokasta, että nuoria tuetaan tarttumaan toimeen ja toteuttamaan konkreettisia projekteja sekä tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.