-

Ihme Armi

Armi Ojanperän sydän on ollut aina auki uusille asioille ja muille ihmisille. Viime vuosina Ojanperä ja hänen miehensä ovat toivottaneet tervetulleeksi kotiinsa Hiljaisuus-festivaalin, joka levittäytyy ympäri heidän kotikyläänsä.

Armi Ojanperän sydän on ollut aina auki uusille asioille ja muille ihmisille. Viime vuosina Ojanperä ja hänen miehensä ovat toivottaneet tervetulleeksi kotiinsa Hiljaisuus-festivaalin, joka levittäytyy ympäri heidän kotikyläänsä.

Tilaajille
Tilaajille

Armi Ojanperä, 64, on herännyt jo varhain ja "tekaissut" aamukuudelta kattilallisen perunamuusia.

Nyt kello on hieman yli kymmenen ja jäähtynyt muusi odottaa, että joukkoon pannaan pari desilitraa maitoa, ohra- ja vehnäjauhoja, suolaa ja hieman leivinjauhetta.

– Ohjeen mukaan ohra- ja vehnäjauhoja pitäisi panna yhden suhde yhteen, mutta niitä laitetaan niin paljon kuin sattuu kaapissa olemaan, Ojanperä toteaa.

Ojanperä leipoo rieskoja – tällä kertaa helppoja perunarieskoja, jotka valmistuvat nopeasti sähköuunissa.

– Oikeasti rieskat pitäisi tehdä isossa leivinuunissa, hän sanoo.

Armi Ojanperä on taitava ruoanlaittaja. Perunarieskat syntyvät vaivattomasti sähköuunissa.
Armi Ojanperä on taitava ruoanlaittaja.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita