Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­alue linjasi joh­ta­jien pal­kois­ta – ter­veys­joh­ta­ja ja so­siaa­li­joh­ta­ja tie­naa­vat yli kymp­pi­ton­nin kuu­kau­des­sa

Lapin hyvinvointialueen aluehallitus vahvisti tiistaina toimiala-, vastuualue- ja muiden johtajien palkat. Sen sijaan terveyspalvelujen vastuualuejohtajien ja strategiajohtajan palkan päättämisen aluehallitus sälytti henkilöstöjaoston tehtäväksi.

Koska tehtävät eivät ole vielä vakiintuneet ja tehtävänkuvaukset tarkentuvat jatkossa, palkat vahvistettiin tässä vaiheessa määräaikaisesti enintään vuoden 2023 loppuun saakka.

Esimerkiksi terveysjohtajan palkka on toimiala- ja muine lisineen 13 250 euroa kuussa, sosiaalijohtajan 11 250 euroa ja hallintojohtajan 10 000 euroa. Kehitysjohtaja ja pelastusjohtaja tienaavat 9 400 euroa kuussa. Vastuualuejohtajista talousjohtajan palkka on hyvinvointialueella 9 000 euroa kuukaudessa.

Aluehallitus päätti, että toiminta- ja työkyvyn tuen johtajaksi valitaan Rovaniemen kuntoutusylilääkäri Minna-Riitta Pekki. Virkaan oli sisäisessä ilmoittautumismenettelyssä viisi ilmoittautunutta.

Sairauksien ehkäisyn ja hoidon johtajan sekä somaattisen erikoissairaanhoidon johtajan virat laitettiin julkiseen hakuun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.