Mainos

Hyvät voi­ma­va­rat mutta kes­kus­te­lu­tai­dois­sa ke­hi­tet­tä­vää – mitä Lapin luot­ta­mus­hen­ki­löi­den ja hal­lin­to­hen­ki­lös­tön työ­hy­vin­voin­ti­ky­se­lys­tä sel­vi­si?

Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Lapin kuntien hallintohenkilöstön ja luottamushenkilöiden työhyvinvointikyselyiden tuloksiin. Missä asioissa Lapissa on onnistuttu, mitkä asiat vaativat vielä meiltä kehittämistä?

-


Kuuntele Itkua vai iloa – työskentely tulevaisuuden kunta-alalla -podcastin ensimmäinen jakso alta:

Lapissa on 21 erilaista kuntaa ja kuntatyönantajaa. Maakuntamme vetovoima on ollut viime vuosina huimaa, mutta lisää osaavaa työvoimaa kaivataan myös kunta-alalle. Lapin kuntatyöntekijöistä eläkkeelle jää reilu kolmannes seuraavan kymmenen vuoden aikana, tämä tarkoittaa noin 6700 ihmistä.

Itkua vai iloa - työskentely tulevaisuuden kunta-alalla podcastissa pääsemme hyppäämään 16 lappilaisen kunnan arkeen kuulemaan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden näkemyksiä ja kokemuksia kunnassa työskentelystä sekä kuntien työhyvinvoinnista.

Ensimmäisessä jaksossa tutustumme Lapin kuntien hallintohenkilöstön ja luottamushenkilöiden työhyvinvointikyselyiden tuloksiin. Missä asioissa Lapissa on onnistuttu, mitkä asiat vaativat vielä meiltä kehittämistä? Studiossa Lapin kuntien työhyvinvointilanteesta keskustelemassa Tekijöiden Lappi –työhyvinvointia kunta-alalle hankkeen projektipäällikkö Henna Kymäläinen ja projektikoordinaattori Marianne Kuisma.

-