Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Kolumni
Tilaajille

Huo­leh­di it­ses­tä­si sa­no­mal­la töissä ”ei”

Olen onnellisessa asemassa, sillä minun ei ole tarvinnut useampaan vuoteen hakea töitä. Silti olen pienenä perversiona pitänyt työpaikkailmoitusten hakuvahdit aktiivisena. Luen ilmoituksen, jos otsikko vaikuttaa siltä, että voisin kuvitella hakevani paikkaa.

Se on usein varma tapa lannistua. Korkeakoulutodistus vintillä ja 15 vuotta työkokemusta eivät nimittäin riitä edes alkuun, kun tavaan listaa ominaisuuksista, joita oma-aloitteisesti kohti organisaation strategiassa asetettuja tavoitteita työskentelevällä yli-ihmisellä toivotaan olevan.

Tiimipelaaja kykenee yksin suoriutumaan reippaan aikataulun asettamien paineiden alla, mittaamaan onnistumistaan ja kokoamaan vauhdikkaan viikon käänteistä kohderyhmän preferenssejä kutkuttelevan somestoorin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.