Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Hu­na­jai­sia hetkiä seu­rus­te­luun – nappaa talteen ohjeet kolmeen tapaan käyttää makeaa herkkua kas­tik­keis­sa ja maus­tee­na

Kullankeltainen hunaja on elintarvikkeiden aatelia. Se voi olla makuelämyksen pääosassa tai muiden makujen korostaja. Juustoisen leivän päällä hunaja maistuu sellaisenaan, salaatissa kesyttää kitkeryyden ja glaseerauksessa tuo makeansuolaisen pinnan kukkakaaliin tai korealaiseen kanaan.

Hunajainen valkosipuli-rosmariinilimppu istuu niin teinien elokuva-illan päätähdeksi kuin aikuisempaan seurusteluun viinilasin kera. Kuka voisi vastustaa tuoksuvaa, lämmintä, juustoista leipää?
Hunajainen valkosipuli-rosmariinilimppu istuu niin teinien elokuva-illan päätähdeksi kuin aikuisempaan seurusteluun viinilasin kera. Kuka voisi vastustaa tuoksuvaa, lämmintä, juustoista leipää?
Kuva: Nanna Rintala

Hunaja on lähes puhdasta sokeria. Itse asiassa se koostuu kuudesta eri sokerista.

Sen maku on valkoista sokeria syvempi ja aromikkaampi, joten makeutukseen riittää noin 40 prosenttia vähemmän hunajaa kuin sokeria.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi