Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Hoi­ta­jien pal­kan­ko­ro­tuk­sia ei estä raha

Hoitoalalla valmistaudutaan parhaillaan työtaisteluun. Sairaanhoitaja Jonna Parviainen työskentelee Lapin keskussairaalassa. Kuvituskuva.
Hoitoalalla valmistaudutaan parhaillaan työtaisteluun. Sairaanhoitaja Jonna Parviainen työskentelee Lapin keskussairaalassa. Kuvituskuva.
Kuva: Iiro Kerkelä

Selvä enemmistö kantansa ilmaisseista kansanedustajista kannatti puoli vuotta sitten hoitajille muita palkansaajaryhmiä parempia palkankorotuksia. Laajassa kansalaiskyselyssä jopa 80 prosenttia vastaajista kannatti korotuksia hoitajapulan ratkaisemiseksi.

Valtiovallan on aika lunastaa lupauksiaan ja vastata kansan toiveisiin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.