Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Hir­ven­li­hal­la olisi tar­jon­taa paljon isompi kysyntä – myynti on­nis­tuu lah­ti­va­jaa ke­hit­tä­mäl­lä

Peijaisten siirtäminen täyttää metsästysseurojen pakastimet hirvenlihalla. Lihanjalostajan mukaan hirvenlihakauppa on piristynyt muutamassa vuodessa.

Projektisuunnittelija Petteri Pietarinen Suomen Riistakeskuksesta kannustaa metsästysseuroja myymään hirvenlihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin.

– Kysyntä olisi valtava. Eettinen ruoka on muodissa ja halukkuutta ostaa olisi enemmän kuin mitä nyt käytäntö antaa myöten, Pietarinen kertoo.

Metsästysserurojen kylmiöissä on käsitelty jo kymmeniä hirvenruhoja tänä syksynä.
Metsästysserurojen kylmiöissä on käsitelty jo kymmeniä hirvenruhoja tänä syksynä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.