kolumni: Kahden ikä­krii­sin ris­ti­pai­nees­sa – poden var­muu­dek­si mo­lem­pia

pääkirjoitus: Putinin Venäjä on to­dis­ta­nut ar­vaa­mat­to­muu­ten­sa ja häi­käi­le­mät­tö­myy­ten­sä jo useam­paan kertaan – Suomen on oltava valmis mihin tahansa

Tilaajille

Hir­ven­li­hal­la olisi tar­jon­taa paljon isompi kysyntä – myynti on­nis­tuu lah­ti­va­jaa ke­hit­tä­mäl­lä

Peijaisten siirtäminen täyttää metsästysseurojen pakastimet hirvenlihalla. Lihanjalostajan mukaan hirvenlihakauppa on piristynyt muutamassa vuodessa.

Projektisuunnittelija Petteri Pietarinen Suomen Riistakeskuksesta kannustaa metsästysseuroja myymään hirvenlihaa suoraan kuluttajille ja ravintoloihin.

– Kysyntä olisi valtava. Eettinen ruoka on muodissa ja halukkuutta ostaa olisi enemmän kuin mitä nyt käytäntö antaa myöten, Pietarinen kertoo.