Jalkapallo: "Oli hienoa huo­ma­ta, että seu­ral­la on kova luotto osaa­mi­see­ni", ku­vai­lee ro­va­nie­me­läis­jal­ka­pal­loi­li­ja Vilma Koi­vis­to siir­toaan yhteen Ruotsin huip­pu­jouk­kueis­ta

Pääkirjoitus: Gal­lu­pit voivat mennä uusiksi

äänestä: Mikä on vuoden 2023 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma? Äänestä suo­sik­kia­si ja osal­lis­tu ar­von­taan

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Har­ras­tus: Iloinen kaamos kutsuu teat­te­rin har­ras­ta­jia

Uuteen näytelmään etsitään niin näyttelijöitä kuin muitakin osaajia. Kokemuksen sijaan tärkeintä on into ja sitoutuminen.

Teatteriyhdistys Iloinen kaamos perustettiin keväällä Rovaniemellä.
Teatteriyhdistys Iloinen kaamos perustettiin keväällä Rovaniemellä.

Teatteriyhdistys Iloinen kaamos on viime keväänä Rovaniemellä perustettu matalan kynnyksen harrastajateatteri. Sen tavoitteena on jatkossa toimia Rovaniemen yhtenä kulttuurivaikuttajana monialaisesti muiden alueen yhdistysten kanssa.

Ensi vuodelle on luvassa kaikenlaista kivaa niin jäsenille kuin kaupunkilaisille. Alkamassa on uuden näytelmän harjoitukset, joka valmistuu ensi-iltaansa maaliskuussa 2022. Tähän näytelmään etsitään vielä neljää naista ja kahta miestä. Kokemusta ei tarvita – intoa ja sitoutumista kylläkin.

Mikäli olet kiinnostunut toimimisesta harrastajateatteriyhdistyksessä, niin ota yhteyttä! Luvassa on mukavaa toimintaa, kivaa yhdessäoloa ja erilaisia tempauksia. Näytteleminen ei ole pakollista – kaikille löytyy jotain toimintaa, kuten lavastuksen tekoa, puvustusta, maskeerausta ja niin edelleen.

Tavoitteena on tarjota tulevaisuudessa myös ohjattua toimintaa lapsille ja nuorille.

Teatteriyhdistys Iloinen kaamos toivottaa kaikki tervetulleiksi iloisen toiminnan pariin!

Uuteen näytelmään voi ilmoittautua Jyrki Äijälälle: jyrki@aijalat.fi tai p. 046 522 2389. Iloinen kaamos ry:n  jäsenmaksu on aikuisilta 10 ja lapsilta 5 euroa. Jäseneksi voi liittyä sähköpostitse: jari.mahlamäki@gmail.com.
Mitä teillä voi harrastaa? Missä ja milloin? Miten pääsee mukaan? Miksi se on kivaa? Kenelle se sopii? Uusi Rovaniemi julkaisee juttuja Rovaniemen harrastusmahdollisuuksista. Kirjoita toiminnastanne enintään 1500 merkkiä ja liitä mukaan kuva. Lähetä teksti ja kuva osoitteeseen ur.toimitus@uusirovaniemi.fi.