ROPS: Ro­va­nie­men Pal­lo­seu­ra he­rät­tää huolta ja pet­ty­mys­tä – ­ky­syim­me tuntoja va­paaeh­toi­sel­ta, jä­se­nel­tä, kan­nat­ta­jal­ta ja ju­nio­ri­pe­laa­jien van­hem­mal­ta

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Hal­li­tuk­sen tekemät pa­ran­nuk­set eivät näy ruo­hon­juu­ri­ta­sol­la

”Ei vain puheita, vaan etenkin tekoja", kirjoitus Uudessa Rovaniemessä (13.7.). En tiedä itkeäkö vai nauraa, kun luki tekstin. Kirjoituksen mukaan on suomalaisten elinoloja ja tulevaisuutta parannettu.

Elinolot viime aikoina kallistuneet huimaa vauhtia Suomessa. Tämä poliitikko jätti kokonaan mainitsemasta, että ruoka on kallistunut ja jatkaa kallistumista. Polttoaine on kallistunut, ja ihmisten on oikeasti pitänyt miettiä töistä pois jäämistä, koska töissä käyminen on kallistunut tappiolliseksi. Sähkö on kallistunut ja tulevalle talvelle ollaan jo ehditty varoitella, että sähkö saamisessa voi tulla katkoja.

Kaikki kallistuminen on näkynyt siinä, että suomalaisten ostovoima on vain laskemaan päin. Eikä kehuttavaa omavaraisuudesta ja huoltovarmuudesta. Ei siis yhtään hyvä.

Kirjoittaja mainitsi onnistumisiksi sote-uudistusta ja oppivelvollisuuden laajentamista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.