Koiraurheilu: Ro­va­nie­men Ou­nas­hal­lis­sa riitti säpinää kan­sain­vä­li­ses­sä agi­li­ty­kil­pai­lus­sa – katso ku­va­gal­le­ria

Kolumni: Pi­täi­si­kö yli­su­ku­pol­vis­ta jo­ki­ra­ken­ta­mi­seen liit­ty­vää traumaa lähteä pur­ka­maan so­vin­to­ko­mis­siol­la?

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Hal­li­tuk­sen tekemät pa­ran­nuk­set eivät näy ruo­hon­juu­ri­ta­sol­la

”Ei vain puheita, vaan etenkin tekoja", kirjoitus Uudessa Rovaniemessä (13.7.). En tiedä itkeäkö vai nauraa, kun luki tekstin. Kirjoituksen mukaan on suomalaisten elinoloja ja tulevaisuutta parannettu.

Elinolot viime aikoina kallistuneet huimaa vauhtia Suomessa. Tämä poliitikko jätti kokonaan mainitsemasta, että ruoka on kallistunut ja jatkaa kallistumista. Polttoaine on kallistunut, ja ihmisten on oikeasti pitänyt miettiä töistä pois jäämistä, koska töissä käyminen on kallistunut tappiolliseksi. Sähkö on kallistunut ja tulevalle talvelle ollaan jo ehditty varoitella, että sähkö saamisessa voi tulla katkoja.

Kaikki kallistuminen on näkynyt siinä, että suomalaisten ostovoima on vain laskemaan päin. Eikä kehuttavaa omavaraisuudesta ja huoltovarmuudesta. Ei siis yhtään hyvä.

Kirjoittaja mainitsi onnistumisiksi sote-uudistusta ja oppivelvollisuuden laajentamista.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.