Korot: Ra­hoi­tus­vas­ti­ke seit­se­män­ker­tais­tuu – lainan ly­hen­tä­mi­nen ja korkea korko nos­ta­vat asu­mis­ku­lu­ja hui­mas­ti ke­vääl­lä

Kolumni: Mikä on metsä?

Asuntolainat: Nyt voit katsoa ajan­ta­sai­set eu­ri­bor-ko­rot Lapin Kansan netistä

Mainos: Tilaa Lapin Kansa Digi koko vuodeksi samaan hintaan: 12,90 € / kk + 1 kk kaupan päälle, tilaa tästä

Tilaajille

Finavia tehosti tur­va­tar­kas­tuk­sien de­sin­foin­tia Ro­va­nie­mel­lä ja Oulussa – ult­ra­vio­let­ti­va­loon pe­rus­tu­vaa me­ne­tel­mää käy­te­tään myös elin­tar­vi­ke­teol­li­suu­des­sa

Finavia laajentaa UVC-teknologian hyödyntämistä desinfioinnissa Rovaniemen ja Oulun lentoasemien turvatarkastuksiin. UVC-teknologia perustuu ultraviolettivaloon, jota käytetään puhdistukseen elintarviketeollisuudessa ja terveydenhuollossa.

Finavia on kokeillut syyskuun alusta UVC-teknologiaan perustuvaa desinfiointia Helsinki-Vantaan lentoasemalla, ja kokemukset ovat olleet rohkaisevia. Turvatarkastuslaatikoiden desinfiointi on sujunut nopeasti ja puhdistustulokset ovat olleet hyviä.

−Rovaniemen ja Oulun lentoasemien turvatarkastuksiin asennettavat desinfiointilaitteet nopeuttavat tavaralaatikoiden puhdistusväliä. Menetelmä myös säästää kustannuksia, sanoo Finavian verkostoliiketoiminnan johtaja Jani Jolkkonen.

Jolkkonen pitää kuitenkin ensisijaisen tärkeänä sitä, kuinka hyvä lisä UVC-desinfiointi on perinteisten puhdistusmenetelmien rinnalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.