Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Eu­ro­par­la­men­taa­rik­ko Heidi Hau­ta­la: ih­mis­oi­keus­tais­te­li­jat Ve­nä­jäl­lä tar­vit­se­vat oman vii­su­min­sa – Am­nes­tyn toi­min­nan­joh­ta­ja moittii ul­ko­mi­nis­te­ri Pekka Haa­vis­toa saa­mat­to­muu­des­ta

Suomessa ei ole käytössä viisumia, joka mahdollistaisi sotaa julkisesti vastustavien venäläisten pääsyn Suomeen, vaikka ihmisoikeusjärjestö Amnesty on vaatinut sitä jo pitkään. Heidi Hautala kannattaa turistiviisumien kieltoa, mutta hänestä on tärkeää kehittää väyliä, joilla turvataan venäläisten aktivistien sujuva liikkuminen Venäjältä Eurooppaan.

Pitkään kriittisesti Venäjän kehitystä seurannut Heidi Hautala vieraili huhtikuussa Dorohuskissa, Puolan ja Ukrainan rajalla. Mukana olivat puolalainen parlamentaarikko, parlamentin puheenjohtaja Elzbieta Witek (oik.) ja hänen ukrainalainen kollegansa Olena Kondratiuk (vas.). Venäjälle Hautala ei ole saanut matkustaa enää vuosiin, koska hänen nimensä on Kremlin pakotelistalla.
Pitkään kriittisesti Venäjän kehitystä seurannut Heidi Hautala vieraili huhtikuussa Dorohuskissa, Puolan ja Ukrainan rajalla. Mukana olivat puolalainen parlamentaarikko, parlamentin puheenjohtaja Elzbieta Witek (oik.) ja hänen ukrainalainen kollegansa Olena Kondratiuk (vas.).

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.