Rakentaminen: Bud­jet­ti paukkui rajusti yli: Lapin kes­kus­sai­raa­lan laa­jen­nus maksaa jopa 40 mil­joo­naa euroa ar­vioi­tua enemmän

Uutisanalyysi: Su­per­tap­pa­jia vai nälkään kuol­lei­ta poroja?

Kolumni: Kuka ha­luaa­kaan sopia työ­eh­dois­ta ja pal­kois­ta pai­kal­li­ses­ti ja kuka taas ei?

Mainos: Yhtä tuore kuin jär­ves­tä nos­tet­tu rautu. Tilaa Lapin Kansa 1kk 1 €. Klikkaa ti­laus­si­vuil­le.

Epäilty pa­hoin­pi­te­li­jä ja rat­ti­juop­po toi­mi­tet­tiin Kemin po­lii­si­van­ki­laan lauan­tain-il­lan ja sun­nun­tai­aa­mun vä­li­se­nä aikana

Poliisilla riitti tehtäviä Kemissä.
Poliisilla riitti tehtäviä Kemissä.
Kuva: Tuukka Nerg

Kemissä sattui ja tapahtui lauantai-illan ja sunnuntaiaamun välisenä aikana, kun kaksi henkilöä päätyi poliisin kiinniottamina Kemin poliisivankilaan.

Ensimmäinen asiakas oli keski-ikäinen mies, joka oli lähtenyt ajamaan henkilöautoa päihtyneen oloisena ja lapsi kyydissään lauantai-iltana.

Poliisipartio tavoitti auton ja miehen pysähtyneenä omakotitalon pihalta. Poliisin puhallutti miehen, ja lukemat ylittivät törkeän rattijuopumuksen rajan.

Mies kiisti kuljettaneensa ajoneuvoa päihtyneenä. Hän kertoi ajaneensa autolla aiemmin päivällä.

Poliisi otti miehen kiinni ja vei Kemin poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Toinen mies puolestaan päätyi Kemin poliisivankilaan sunnuntaina aamuyöstä epäillyn pahoinpitelyn takia.

Nainen ilmoitti hätäkeskukseen, että hänen miehensä heitti ruokalautasen hänen päälleen ja sen jälkeen kuristi naista kaulasta.

Mies oli poistunut asunnosta tilanteen jälkeen. Poliisipartion selvittäessä tapahtumia mies oli kävellyt rappukäytävään. Poliisi otti miehen kiinni ja toimitti Kemin poliisivankilaan.