Tilaajille

Ensin iski tu­li­pa­lo, sitten oli tais­te­lu va­kuu­tuk­sis­ta, lopulta tuli korona – Suo­mul­la us­ko­taan mat­kai­li­joi­den pa­luu­seen

Laajennussuunnitelmat odottavat parempaa aikaa.

Hovimestari Jani Nurminen (vas.) tarjoaa keittiöstä pohjoisen makuja, kuten poroa ja kuningasrapua. Yrittäjä Kari Tirkkonen on tyytyväinen keittiön antimiin.
Hovimestari Jani Nurminen (vas.) tarjoaa keittiöstä pohjoisen makuja, kuten poroa ja kuningasrapua. Yrittäjä Kari Tirkkonen on tyytyväinen keittiön antimiin.
Kuva: Terttu Pohtila

Suomutunturin juurella Kemijärvellä näyttää vuosien vaikeuksien jälkeen hyvältä. Haasteita riittää edelleen, mutta isoja rakentamiseen liittyviä asioita on nyt selätetty.

Hotelli Suomutunturin syksyllä 2015 palanut osa on rakennettu uudelleen. Tilaa on 1500 neliötä, ja niihin sisältyvät hotellin vastaanottotilat, välinevuokraamo ja neljä erilaista ravintolaa keittiöineen.