Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Enon­te­kiöl­lä haetaan kun­nan­joh­ta­jaa ja hal­lin­to­joh­ta­jaa

Enontekiöllä tulee hakuun kaksi johtajan virkaa. Enontekiön kunnanjohtajan ja hallintojohtajan virat pistetään hakuun keskiviikosta lähtien. Asiaa käsiteltiin tiistaina kunnanhallituksen kokouksessa.

Birgitta Eira on ollut maaliskuusta lähtien virkaa tekevä kunnanjohtaja. Kunnanjohtajan virka tulee haettavaksi, koska vt. kunnanjohtaja on valittu viran hoitajaksi enintään kuuden kuukauden ajaksi.

Enontekiön kunnanjohtajan virka täytetään toistaiseksi voimassa olevana. Viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto,​ kunnallishallinnon ja -​talouden tuntemus sekä käytännön kokemus johtotehtävistä. Saamen kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Rekrytointiprosessissa käytetään ulkopuolista rekrytointikonsulttia. Kunnanjohtajan valinnan tekee kunnanvaltuusto.

Kunnanhallituksen kokouksessa päätettiin myös hallintojohtajan viran pistämisestä hakuun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.