Kannanotto: Por­mes­ta­ri ei innosta kaikkia Enon­te­kiöl­lä – vii­si­tois­ta val­tuu­tet­tua vaatii, ettei por­mes­ta­ria edes har­kit­tai­si

Historia: Pi­ka­luis­te­lun kul­tai­set vuodet osuivat 1960-lu­vul­le – Lapin Lukko oli ai­koi­naan Suomen joh­ta­via luis­te­lu­seu­ro­ja ja kas­vat­ti monta olym­pia­edus­ta­jaa

Tilaajille

Edus­ta­ja K.Ä.R.N.Ä. – Villi ja ärhäkkä Mikko Kärnä kerää rä­vä­käl­lä tyy­lil­lään ihai­li­joi­ta ja vi­haa­jia, mutta miten po­liit­ti­seen uraan vai­kut­taa hänen vauh­di­kas yk­si­tyi­se­lä­män­sä?

Kohuista elävä Mikko Kärnä (kesk.) ei ole koskaan halunnut olla nimetön rivikansanedustaja, vaan hän on aina halunnut parrasvaloihin epäkorrektina yleispoliitikkona. Hän puolustaa maaseutuja ja syrjäseutuja tiukasti. Hänestä koronakriisi osoittaa, että hajautettu yhteiskunta torjuu globaaleja uhkia paremmin kuin keskitetty.

Kansanedustaja Mikko Kärnä on politiikan sarjakuvahahmo. Sellainen hieman akuankkamainen sudenpentu; reipas, villi ja kekseliäs koheltaja, jolle sattuu ja tapahtuu.

Jos pian 40 vuotta täyttävälle Kärnälle pitäisi antaa sudenpentumainen arvonimi, se voisi olla K.Ä.R.N.Ä. eli Kohuttu Ärhäkkä Raivostuttaja Nopealiikkeinen Äärimaalainen.