Hirvilaskuri: "Hen­ki­ses­ti ollaan jo tal­vi­te­loil­la"– huo­mat­ta­va osa Lapin hir­ven­kaa­to­lu­vis­ta jäänee käyt­tä­mät­tä, katso tuoreet saa­lis­lu­vut hir­vi­las­ku­ris­ta

Kolumni: Jo­kai­sel­la on oikeus ke­ho­rau­haan

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Kolumni
Tilaajille

Edus­kun­nas­ta: Venäjä on ter­ro­ris­ti­val­tio

Eduskunnasta

YK:n asettama tutkimuskomitea totesi viime viikolla ilman varaumia, että Venäjä on syyllistynyt Ukrainassa useisiin sotarikoksiin. Siviilikohteita on pommitettu, ukrainalaisia on teloitettu silmiinpistävän suuri määrä ja naisia sekä lapsia on raiskattu. Nyt se on siis virallista: Venäjä on terroristivaltio.

Samaan aikaan Putin on julistanut puheissaan Venäjän käyvän sotaa koko länttä vastaan ja julistanut osittaisen liikekannallepanon, joka näyttää kylläkin tietojen mukaan varsin laajamittaiselta. Minun on haastavaa ymmärtää, miksi ylläpidämme edelleen diplomaattisuhteita tällaisen valtion kanssa? Olisi mielestäni perusteltua katkaista ne, potkia venäläisdiplomaatit ulos Suomesta ja kutsua omamme takaisin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.