Tähtijuttu: Kak­sois­mur­ha toi kyy­ne­leet lau­ta­mie­hen silmiin – min­kä­lais­ta on maal­lik­ko­tuo­ma­ri­na toi­mi­mi­nen?

Rakentaminen: Pel­ko­sen­nie­men koulu val­mis­tuu rii­tai­sis­sa tun­nel­mis­sa – pääu­ra­koit­si­ja: "En kom­men­toi"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Bensan ja die­se­lin hinnat pysyvät yli kah­des­sa eurossa ainakin tämän vuoden, uskoo Nordean eko­no­mis­ti

Polttoaineiden kallistumisen vuoksi autoilijat miettivät nyt ajojaan aiempaa tarkemmin, asiantuntijat sanovat.

Helsinki
Polttoaineiden hinnat ovat olleet Suomessa poikkeuksellisen korkealla sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Arkistokuva.
Polttoaineiden hinnat ovat olleet Suomessa poikkeuksellisen korkealla sen jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan. Arkistokuva.
Kuva: Liubov Alekseeva

Suomessa bensiinin ja dieselin pumppuhinnat ovat nousseet rajusti sen jälkeen, kun Venäjä helmikuun lopulla aloitti laajan hyökkäyssodan Ukrainassa.

Vielä vuoden alussa hinnat pyörivät alle kahdessa eurossa litralta, mutta perjantaina 95E-bensiinistä sai jo maksaa keskimäärin 2,52 euroa ja dieselistä 2,31 euroa litralta Polttoaine.net-sivuston

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.