Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Ay-toi­min­ta kiin­nos­taa nuoria, jotka saavat tehdä oman alan töitä – "Muuten am­mat­ti­ryh­män kes­ki­näis­tä so­li­daa­ri­suut­ta ei synny"

Eemeli Määttä kiinnostui ammattiliitosta, kun hänelle selvisi, mitä hyötyä siitä on.

Lähihoitajaopiskelija Eemeli Määttä seisoskeli ammattiopiston aulassa ja odotti välitunnin loppumista.

Koululla vierailulla ollut sosiaali- ja terveysalan ammattijärjestön Tehyn opiskelitutori näki tilaisuutensa tulleen. Hän lähestyi Määttää ja sai tämän vakuuttumaan, että ammattijärjestön opiskelijajäseneksi kannattaa liittyä.

Kohtaamisesta on viitisen vuotta. Nyt 21-vuotias Määttä työskentelee Muurolan sairaalassa Rovaniemellä, on mukana Muurolan ammattiosasto 816:n hallituksessa ja toimii itse opiskelijatutorina.

–Opiskeluaikana ammattiyhdistysasiat eivät kiinnostaneet ollenkaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.