Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ar­vos­te­lu: Pu­nai­nen tupa ja pe­ru­na­maa

Jouko Alapartanen on kehittänyt klassiseen maalaamiseen oman tyylilajinsa.

Etsin itseäni huoneesta jossa olen. Jouko Alapartasen maalauksia Kemin taidemuseossa 16.8. saakka. Marina Takalon katu 3. Avoinna: ti–pe 11–19, la–su 10–15. Ma suljettu.

Jouko Alapartanen on ilmoittanut olevansa uuden äärellä.

Kemin taidemuseon näyttelyssä tuntuu kuitenkin siltä, kuin katselisi taiteilijan retrospektiiviä. Alapartanen on pureutunut tukevasti tuttuun aihepiiriinsä. Se kohta 50 vuotta täyttävälle taiteilijalle sallittakoon.

Suurin osa teoksista on 2020 valmistuneita.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.