Festivaali: Si­me­rock jul­kai­si nipun ar­tis­ti­kiin­ni­tyk­siä – ­Behm, Kuumaa ja Rosa Coste mukana ensi kesän fes­ti­vaa­leil­la

Tuulivoima: Itä-Lap­piin voi nousta maan suurin tuu­li­puis­to, jos tut­ka­on­gel­miin löytyy rat­kai­su

Kolumni: Vai­kein­ta on vas­taan­ot­taa

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Tilaajille

Arvio: Apua, asiak­kai­ta tu­los­sa! — vie­rai­lu­esi­tys Re­cep­tio­nists tarjosi yht­ai­kaa täs­mäl­lis­tä ja yl­lä­tyk­sel­lis­tä klov­ne­riaa

Kallo Collective: Receptionists. Ohjaus ja esitys Inga Björn ja Kristiina Tammisalo, avustava ohjaaja Thom Monckton. Esitys Rovaniemellä 11.3.

Tanssiteatteri Rimpparemmi toi Rovaniemelle vierailulle mainion kahden hengen klovneriaesityksen. Fyysiseen teatteriin ja nykysirkukseen keskittyvän Kallo Collectiven teos Receptionists vie katsojan hotellin aulaan, jossa mikään ei suju suunnitellusti.

Inga Björn ja Kristiina Tammisalo heittäytyvät riemastuttavan toheloiksi vastaanottotyöntekijöiksi. Hymy uhkaa saada naaman kramppiin ja puhelin pelottaa, mutta onneksi ajan kuluksi voi vaikka säikäytellä kollegaa soittokellolla.

Tarkkaa mimiikkaa tehostavat hahmojen solkkaamat repliikit, joiden huumori syntyy eri kielten palasten yhdistelystä ja äänteellisestä hassuttelusta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.