Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

häiriöt: Kaleva Median lehtien App­le-so­vel­lus­ten häiriö saattaa haitata käyttöä

Tilaajille

Arina har­kit­see Louen Salen sul­ke­mis­ta – Toi­mia­la­joh­ta­ja: "Lä­hi­kau­pan sul­ke­mi­nen ei ole koskaan helppo päätös"

Osuuskauppa Arina harkitsee Tervolan Louen Sale-kaupan sulkemista. Arina selvittää muutosneuvotteluilla kaupan toimintaedellytyksiä liiketoiminnan jatkamiseksi.

Myymäläkiinteistön tekninen käyttöikä on Arinan mukaan elinkaarensa lopussa. Toiminnan jatkaminen kiinteistössä terveysturvallisesti vaatisi mittavia peruskorjauksia tai uusinvestointia.

Muutosneuvottelut koskevat kolmea myyjän tehtävissä työskentelevää henkilöä. Jos Arina päätyy sulkemaan Louen Salen, henkilökunnalle pyritään sen mukaan tarjoamaan töitä Arinan muista toimipaikoista.

Lähin Arinan omistama liike on Sale Tervola Tervolan kuntakeskuksessa. Matkaa on noin 15 kilometriä.

– Lähikaupan sulkeminen ei ole koskaan helppo päätös ja tästä syystä eri mahdollisuuksia tutkitaan erittäin tarkasti, Arinan marketkaupan toimialajohtaja Mikko Polso sanoo tiedotteessa.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi