Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Antell jul­kai­see tarkoin var­jel­lun ome­na­hy­veen re­sep­tin –tes­tau­tim­me ko­ti­lei­pu­ril­la: "Ei tämä mitään hä­täi­sen hommaa ole"

Omenahyveen valmistaminen vaatii monta työvaihetta kahden päivän aikana. Hätäisen leipurin hommaa se ei ole, sanoo Karoliina Konola.
Omenahyveen valmistaminen vaatii monta työvaihetta kahden päivän aikana. Hätäisen leipurin hommaa se ei ole, sanoo Karoliina Konola.
Kuva: Pekka Peura

– Hieman tässä on ollut haastetta, naurahtaa liminkalainen Karoliina Konola maanantaiaamuna, kun toimittaja ja kuvaaja tulevat hänen kotiinsa seuraamaan omenahyve-täytekakun kokoamista ja viimeistelyä.

Konola on aloittanut kakun valmistamisen edellisenä päivänä seuraamalla reseptiä, jonka lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell julkaisee kotikeittiöiden jauhopeukaloille tällä viikolla Katrin päivän kunniaksi.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi