Joulukalenteri: Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 8. päivän luukku tästä

Tähtijuttu: Kuo­hun­ta on takana, kuu­le­mi­set voivat alkaa – Uusi ko­mis­saa­ri: ha­luam­me kuulla myös saa­me­lais­ten voi­ma­va­rois­ta

Kolumni: Kun ju­nio­ri­val­men­ta­ja puuttui ra­sis­ti­seen ni­mit­te­lyyn, hän sai kolmen ottelun toi­min­ta­kiel­lon ja seura sakot

Mainos: Lapin Kansan joulutarjous: Lapin Kansa Digi + Lehti 2 kk vain 49,90 euroa, tilaa tästä!

Tilaajille

Antell jul­kai­see tarkoin var­jel­lun ome­na­hy­veen re­sep­tin –tes­tau­tim­me ko­ti­lei­pu­ril­la: "Ei tämä mitään hä­täi­sen hommaa ole"

Omenahyveen valmistaminen vaatii monta työvaihetta kahden päivän aikana. Hätäisen leipurin hommaa se ei ole, sanoo Karoliina Konola.
Omenahyveen valmistaminen vaatii monta työvaihetta kahden päivän aikana. Hätäisen leipurin hommaa se ei ole, sanoo Karoliina Konola.
Kuva: Pekka Peura

– Hieman tässä on ollut haastetta, naurahtaa liminkalainen Karoliina Konola maanantaiaamuna, kun toimittaja ja kuvaaja tulevat hänen kotiinsa seuraamaan omenahyve-täytekakun kokoamista ja viimeistelyä.

Konola on aloittanut kakun valmistamisen edellisenä päivänä seuraamalla reseptiä, jonka lounas- ja henkilöstöravintolayritys Antell julkaisee kotikeittiöiden jauhopeukaloille tällä viikolla Katrin päivän kunniaksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.