Nimitykset: Sauli Pah­ka­sa­lo on Lapin Kansan uusi pää­toi­mit­ta­ja

Työelämä: Teol­li­suus­liit­to ja am­mat­ti­liit­to Pro aloit­ta­vat tiis­tai­na työ­tais­te­lu­toi­met, ulos­mars­se­ja Lapissa ja Oulussa

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Ana Gros­he­val­la ei ole enää varaa laa­duk­kaa­seen ruokaan – Ve­nä­jäl­lä elin­tar­vik­keet ovat kal­lis­tu­neet no­peas­ti samalla kun ih­mis­ten tulot ovat tip­pu­neet

Koronapandemia on kurittanut Venäjän taloutta, mikä näkyy kulutuksen vähentymisenä. Valtion tukiverkko jää heikoksi, jos koronatartunta iskee.

Uuden vuoden ostoksia Moskovan Gum-tavaratalossa. Koronapandemia kurittaa Venäjän taloutta ja on leikannut erityisesti kulutusta.
Uuden vuoden ostoksia Moskovan Gum-tavaratalossa. Koronapandemia kurittaa Venäjän taloutta ja on leikannut erityisesti kulutusta.
Kuva: YURI KOCHETKOV

Koronavirus sairastutti Hatsinassa Pietarin eteläpuolella asuvan Ana Groshevan marraskuun puolivälissä. Sairaalassa työskentelevä Vladimir-puoliso sai ensimmäiset oireensa kolme päivää ennen vaimoaan. Tauti ei ole vaatinut sairaalahoitoa mutta on ollut rankka. Molemmat ovat edelleen toipilaita.

– Lapset ja ystävät kantoivat ostokset ja lääkkeet autoomme, josta ne myöhemmin noudimme.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.