uimarannat: Si­ni­le­vä­kau­si on alkanut La­pis­sa­kin – ha­vain­to­ja etenkin Pe­rä­me­ren ran­ni­kol­ta

pääkirjoitus: Hy­vin­voin­ti­alueen pitää olla valmis puolen vuoden päästä – joh­ta­ja­va­lin­nat ovat työl­lis­tä­neet eikä ra­di­kaa­lei­hin muu­tok­siin tunnu olevan aikaa

Äi­ti­ka­mut-pod­cas­tin kauden vii­mei­nen jakso: Mitä nuo­ril­le ja Äi­ti­ka­muil­le kuuluu nyt – miet­tei­tä it­se­mää­rää­mis­oi­keu­des­ta

Äitikamut-podcastin kauden viimeisessä jaksossa teemana on itsemäärämisoikeus ja kuulumiset. Mitä kuuluu Pia Ylisuvannolle, Tuija Laineelle ja heidän perheilleen?

Laineen poika Petteri viihtyy ryhmäkodissa ja lähtee sinne aina mielellään. Parasta koko keväässä on Laineen mukaan ollut se, että Petteri on käynyt ryhmäkodissa viikoittain kolme päivää aiemman kahden sijaan.

Ylisuvannon pojan Eetun elämä on nyt rakentumassa niin, että hän asuu asumisyksikössä pääsääntöisesti ja vierailee kotona yhden viikonlopun kuukaudesta.

Äitikamujen elämässä on nyt enemmän positiivisuutta kuin negatiivisuutta.

Kuuntele jakso
Kuunteluohje: Sovelluksella kuunneltaessa podcastin toisto voi katketa, jos käyttämäsi mobiililaitteen näyttö pimenee. Tällöin suosittelemme kuuntelemaan podcastia verkkosivujemme kautta.

Podcastit tehdään yhteistyössä Kehitysvammaisten tukiliiton ja Studio Se-Len kanssa.

Kaikki Äitikamut-podcastin jaksot löydät täältä.