Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

jääkiekko: "O­li­vat­han nuo rajut lu­ke­mat" – Ro­va­nie­men Kiekko murs­ka­si Kiek­ko-Van­taan jouk­kuei­den toi­ses­sa koh­taa­mi­ses­sa

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Äi­ti­ka­mut-pod­cas­tin kauden vii­mei­nen jakso: Mitä nuo­ril­le ja Äi­ti­ka­muil­le kuuluu nyt – miet­tei­tä it­se­mää­rää­mis­oi­keu­des­ta

Äitikamut-podcastin kauden viimeisessä jaksossa teemana on itsemäärämisoikeus ja kuulumiset. Mitä kuuluu Pia Ylisuvannolle, Tuija Laineelle ja heidän perheilleen?

Laineen poika Petteri viihtyy ryhmäkodissa ja lähtee sinne aina mielellään. Parasta koko keväässä on Laineen mukaan ollut se, että Petteri on käynyt ryhmäkodissa viikoittain kolme päivää aiemman kahden sijaan.

Ylisuvannon pojan Eetun elämä on nyt rakentumassa niin, että hän asuu asumisyksikössä pääsääntöisesti ja vierailee kotona yhden viikonlopun kuukaudesta.

Äitikamujen elämässä on nyt enemmän positiivisuutta kuin negatiivisuutta.

Kuuntele jakso
Kuunteluohje: Sovelluksella kuunneltaessa podcastin toisto voi katketa, jos käyttämäsi mobiililaitteen näyttö pimenee. Tällöin suosittelemme kuuntelemaan podcastia verkkosivujemme kautta.

Podcastit tehdään yhteistyössä Kehitysvammaisten tukiliiton ja Studio Se-Len kanssa.

Kaikki Äitikamut-podcastin jaksot löydät täältä.