Helle: Lapin Kansa keräsi asian­tun­ti­joi­den parhaat vinkit hel­teel­tä suo­jau­tu­mi­seen – näin pidät kotisi vii­leä­nä

pääkirjoitus: Ke­mi­jär­ven bio­ja­los­ta­mon ra­ken­ta­mi­sel­le ei ole vi­ra­no­mai­ses­tei­tä, mutta muita esteitä löytyy – suurin niistä on hank­keen hei­ken­ty­nyt us­kot­ta­vuus

89-vuo­tias yri­tet­tiin ryöstää puu­kol­la uhaten – Lä­his­töl­lä olevat nuoret säi­käyt­ti­vät tekijän karkuun

Poliisi tutkii Haukiputaalla keskiviikkona 1. heinäkuuta tapahtunutta ryöstön yritystä.

89-vuotias nainen käveli rollaattorin avustamana kaupasta Haukiputaan keskustan alueella noin kello 14, kun tuntematon mies pysäytti hänet.

Mies käski naista luovuttamaan rahansa ja uhkasi naista samalla teräaseella. Nainen kuitenkin kieltäytyi uhkauksesta huolimatta.

Poliisin mukaan läheisellä puistokaistaleella olevat nuoret huomasivat tilanteen ja huusivat ryöstäjälle soittavansa poliisit. Ryöstäjä lähti karkuun eikä ole poliisin kiinniottamana.

Epäilty on normaalivartaloinen, noin 170 cm pitkä ja vaaleahiuksinen. Hänellä oli ryöstöä yrittäessään päällä maastokuvioinen takki ja vaaleansiniset farkut. Mahdollisista vihjeistä pyydetään soittamaan Oulun poliisilaitoksen vihjepuhelimeen, p. 0295 416 194.