Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

1,3 mil­joo­nan yli­jää­mä Yli­tor­niol­la – hen­ki­lös­tö­me­not pie­ne­ni­vät ja isommat val­tio­no­suu­det pet­ra­si­vat ti­lin­pää­tös­tä

Ylitornion vs sivistystoimenjohtaja Hanna Lintupuro ja varhaiskasvatuksen johtaja Päivi Yliniva kävivät marraskuussa katsomassa päiväkodin työmaata.
Ylitornion vs sivistystoimenjohtaja Hanna Lintupuro ja varhaiskasvatuksen johtaja Päivi Yliniva kävivät marraskuussa katsomassa päiväkodin työmaata.
Kuva: Tuulikki Kourilehto

Ylitornion kunnan tilinpäätös vuodelta 2020 oli yhtä positiivinen, kuin monessa muussakin lappilaiskunnassa. Valtionosuuksia kertyi likipitäen ylijäämän verran enemmän kuin oli ennakkoon arvioitu. Ylijäämää tuli yhteensä 1,34 miljoonaa.

Kunnanvaltuuston vuoden 2019 lopussa hyväksymä talousarvio ennusti pientä alijäämää ja vuoden aikana lisämenoja tuli lähemmäs  miljoonan verran.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.