Heikot jäät: Sulan reu­nal­le jätetty pulkka ai­heut­ti mit­ta­van pe­las­tus­ope­raa­tion Ro­va­nie­mel­lä – "Jos huomaat jäällä liik­ku­via tu­ris­te­ja, saa huutaa"

Huutokaupat: Met­sä­hal­li­tus myy huu­to­kau­pal­la au­tio­tu­van Kevon luon­non­puis­tos­ta – "myy­dään vaikka muu­ta­mal­la kym­pil­lä"

Pääkirjoitus : Pe­rus­suo­ma­lai­set ei ole luo­pu­nut EU-ero­haa­veis­taan – se on yl­lät­tä­vää ti­lan­tees­sa, missä Suomen erosta hyö­tyi­si vain hyök­käys­so­taa käyvä Venäjä

Tilaajille

Yön yli mie­tin­tä ei aut­ta­nut saa­me­lais­kä­rä­jil­lä – Va­lin­nois­ta ää­nes­tet­tiin, saa­me­lais­vaa­lien ää­ni­ha­ra­vat jäivät ran­nal­le

Kari Kyrö joutui toteamaan, että äänestäjät pettyvät.Saamelaiskäräjät aloitti nelivuotisen toimikautensa torstaina ja perjantaina äänestettiin johtajiston valinnasta. Kuvasta puuttuvat Ulla-Maarit Magga, Teija Linnanmäki, Inka Kangasniemi ja Tanja Sanila.
Saamelaiskäräjät aloitti nelivuotisen toimikautensa torstaina ja perjantaina äänestettiin johtajiston valinnasta. Kuvasta puuttuvat Ulla-Maarit Magga, Teija Linnanmäki, Inka Kangasniemi ja Tanja Sanila.
Kuva: Olli Miettunen

Yön mittainen tuumaustauko ei tuonut ratkaisua, jolla toinen puoli saamelaiskäräjien jäsenistöstä olisi saanut toivomansa osan vallasta ja luottamustehtävistä.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.