Poliisitehtävät: Nelikko yritti anastaa jou­lu­kuu­sen Ro­va­nie­men kes­kus­tas­ta, si­vul­li­sen huuto esti yri­tyk­sen

Mitä löytyy Lapin Kansan jou­lu­ka­len­te­ris­ta? Avaa 4. päivän luukku tästä

Tilaajille

Yli­tor­nion kir­jas­tos­ta oma­toi­mi­kir­jas­to – kir­jas­to­kor­til­la pääsee lu­ke­mis­ta ha­ke­maan sil­loin­kin, kun asia­kas­pal­ve­lua ei ole

Tornionlaakson kirjasto siirtyi omatoimiaikaan. Pellon ja Ylitornion kirjastot ovat aukioloaikojen ulkopuolella avoinna omatoimisesti kello 7-21  joka päivä.

Omatoimikirjastoon pääsee sisään omalla kirjastokortilla ja siihen liittyvällä PIN-koodilla silloin, kun asiakaspalvelua ei ole. Kirjaston ovella oleva kortinlukija rekisteröi tulijan ja antaa luvan avata oven. Saapumisesta jää jälki myös valvontakameraan.

Alle 15-vuotiaden kirjaston käyttö omatoimiajalla vaatii huoltajan luvan.

Kirjastotoimenjohtaja Hanna Laitisen mukaan alku on toiminut hyvin ja omatoimisesti kirjastossa asioineet ovat olleet tyytyväisiä siihen, että kirjastoon pääsee silloin, kun itselle parhaiten sopii.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.