Vaalikone: Katso Lapin Kansan vaa­li­ko­nees­ta, kuka eh­dok­kais­ta on lä­him­pä­nä aja­tus­maail­maa­si

Podcast: Miksi edes kam­pan­joi­da, kun edus­kun­ta­paik­ka vaatisi ih­met­tä? Vie­raa­na Eemeli Kajula ja Elina Kuula

Kysely: Oletko kokenut tai to­dis­ta­nut häi­rin­tää ur­hei­lus­sa?

Mainos: Mitä enemmän tiedät sitä helpommin äänestät, tilaa tästä Lapin Kansa 2 kk 59,90 euroa

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Yh­te­näi­syy­tem­me ei saa horjua Venäjän edessä

Venäjä rikkoo sotatoimillaan kansainvälistä oikeutta ja Euroopan turvallisuutta. Emme saa turtua sodan kauheuksille. Suomen tulee olla järkähtämätön osa Venäjän toimet torjuvaa länsiyhteisöä. Putinin sotapolitiikalle tai propagandalle ei tule antaa tilaa.

Keskusta on tuominnut alusta asti Venäjän sotatoimet ja edistänyt Nato-jäsenyyttä, puolustuskykyämme ja Ukrainan auttamista. Tälle linjalle on eduskuntaryhmämme ja puoluevaltuustomme yksimielinen tuki.

Annan kiitosta sekä oikealle että vasemmalle. Peräti 188 kansanedustajaa äänesti puolustusliittoon liittymisen puolesta. Some-aikakaudellakin yhtenäisyys on mahdollista. Puolustusministeri Antti Kaikkosen johdolla Ukrainalle on järjestetty aseapua. Hallitus ja tasavallan presidentti ovat hoitaneet Nato-prosessia. Hallitus on osoittanut suuret määrät euroja puolustuksen, rajaturvallisuuden sekä huoltovarmuuden vahvistamiseen.

Venäjä pyrkii horjuttamaan yhtenäisyyttämme sekoittamalla Euroopan energiamarkkinat ja järjestämällä polttoaineen, sähkön ja muiden hintojen rajun nousun.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.