Tähtijuttu: Lappi on Naton sol­mu­koh­ta, sanoo Ul­ko­po­liit­ti­sen ins­ti­tuu­tin johtaja Mika Aaltola

Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Linnan juhlat: Saitko kutsun Linnan juh­liin? Il­mi­an­na itsesi tai tut­ta­va­si Lapin Kansan toi­mi­tuk­sel­le

Äänestys: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Yhden mökin katolta vuosi vettä si­sä­ti­loi­hin ja toinen jäi kesken asu­mis­kel­vot­to­maan kuntoon – vas­tuus­sa olleen hen­ki­lön mak­set­ta­vak­si jäi kol­mes­ta mök­kip­ro­jek­tis­ta yli 100 000 euron va­hin­gon­kor­vauk­set

Velvollisuuksiaan laiminlyönyt työnjohtaja tuomittiin yli sadan tuhannen euron vahingonkorvauksiin kolmesta rakennusprojektista. Oulun käräjäoikeuden kolmesta tuomiosta jokaisesta tyytymättömyyttä on ilmaissut sekä kantaja että vastaaja.

Levillä sijaitsevien vapaa-ajan asuntojen rakennusprojektissa keskeisessä roolissa ollut henkilö tuomittiin isoihin vahingonkorvauksiin, kun rakennuksissa oli mittavia virheitä ja puutteita.

Korvauksiin tuomittu, Oulussa toimiva yrittäjä oli kahden paritalon rakennushankkeessa vastaavana työnjohtajana ja pääsuunnittelijana. Kolmannessa rakennusprojektissa hän allekirjoitti virheellistä tietoa sisältäneen valmiusastetodistuksen.

Leville rakennettujen mökkien mittavista virheistä ja puutteista tuli vastuuhenkilölle maksettavaksi yli 100 000 euron vahingonkorvaukset. Kuva on arkistokuva, eikä mökki liity jutussa esitettyihin tapauksiin.
Leville rakennettujen mökkien mittavista virheistä ja puutteista tuli vastuuhenkilölle maksettavaksi yli 100 000 euron vahingonkorvaukset.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.