Kysely: Var­jos­taa­ko korona pik­ku­jou­lu­ja? Osal­lis­tu Lapin Kansan net­ti­ky­se­lyyn

Viimeinen äänestyspäivä: Mikä on vuoden 2022 sy­käh­dyt­tä­vin lap­pi­lai­nen ur­hei­lu­ta­pah­tu­ma?

Tilaajille

Yhdellä kult­tuu­ri­alueel­la kiel­let­ty ruoka voi olla toi­sel­la alueel­la juh­la­il­lal­li­sen ko­ho­koh­ta

-
Kuva: Miila Kankaanranta

Joka kulttuurissa on ruoka-aineita, joita ei sovi syödä. Näin on siitä huolimatta, että ihminen voi elimistönsä puolesta käyttää hyväksi sekä kasviksia että eläinperäistä ruokaa.

Lapin yliopiston finanssioikeuden professori Leila Juanto ja finanssioikeuden emeritusprofessori Esko Linnakangas käyvät kiellettyjä ruokia läpi vastikään ilmestyneessä Synti- ja haittaverokirjassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.