Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

WWF:n Luon­to­li­ven tal­vi­lin­tu­ka­me­ras­sa seu­ra­taan tänä talvena poh­jois­ten metsien asuk­ke­ja – Kamera on viety lin­tu­jen tal­vi­ruo­kin­ta­pai­kal­le Ou­lan­gan kan­sal­lis­puis­ton mai­se­miin, katso tästä li­ve­lä­he­tys­tä

WWF:n Luontoliven lähetyksessä seurataan Kuusamossa talvehtivia lintuja. Lähetysikkuna lintujen talviruokintapaikalta Oulangan kansallispuistosta avautuu tänään torstaina.

– On hienoa olla taas mukana toteuttamassa WWF:n kanssa Luontoliven talvilintukameraa, jonka avulla katsojat pääsevät nauttimaan suorassa lähetyksessä taigametsän lintulajeista, livekameran yhteistyökumppani, kuusamolainen luontokuvausyrittäjä Olli Lamminsalo Kuusamo Nature Photographysta kertoo tiedotteessa.

Kuvauspaikalla sijaitsee Lamminsalon Nature Photographyn ylläpitämä ruokintapaikka.

Livelähetykseen odotetaan useita kiinnostavia lajeja, esimerkiksi kuukkeleita, hömötiaisia, palokärkiä ja jopa maakotkia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.