Lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le

Mainos: Lapin Kansan syys­lo­ma­tar­jous 5 viikkoa diginä ja pai­net­tu­na! Tilaa tästä.

Vuoden lap­sel­li­nen teko -pal­kin­to Kos­ke­loil­le

Päivi Koskela vastaanotti Kemin Pelastakaa Lapset ry:n myöntämän Vuoden lapsellinen teko -tunnustuksen.
Päivi Koskela vastaanotti Kemin Pelastakaa Lapset ry:n myöntämän Vuoden lapsellinen teko -tunnustuksen.

Lapsen oikeuksien päivän kunniaksi jaettava diplomi luovutettiin Päivi ja Pekka Koskelalle. Kemin Pelastakaa Lapset ry myönsi tunnustuksen nyt kolmatta kertaa. Yhdistys toimii nimestään huolimatta koko Meri-Lapissa ja muun muassa jakaa avustuksia vähävaraisten perheiden lasten toisen asteen opintojen ja harrastamisen tueksi Eväitä Elämälle -ohjelmasta. Vuoden lapsellinen teko -palkinnolla nostetaan vuosittain esiin lapsimyönteisyyttä ja -ystävällisyyttä sekä lasten hyväksi tehtävää kehittävää ja pitkäjänteistä työtä.

Palkinnon saajaksi valitaan toimija tai taho, joka toiminnallaan edistää paikallisesti lapsen oikeuksia, lasten ja nuorten hyvinvointia ja osallisuutta tai puolestaan lapsia ja nuoria aidosti huomioivaa päätös- ja toimintakulttuuria kunnassa. Vuoden 2020 palkinnon valinnan painotuksena oli ”Lapsella on oikeus tulevaisuuteen”.

–  Yhdistys haluaa kiittää lämpimästi Päiviä ja Pekkaa rakkaudella ja vilpittömällä pyyteettömyydellä tehdystä työstä paikallisten lasten hyväksi. Te todella jätätte jäljen niin pienen kuin suurenkin ihmisen sydämeen, Kemin pelastakaa Lapset ry:n puheenjohtaja Tytti Kumpulainen kertoo.