Kolumni: Kie­li­muu­ri ui­ma­hal­lis­sa ja muita arkisia koh­taa­mi­sia tu­ris­ti­kau­pun­gis­sa

Vastaa kyselyyn: Miten vie­tät­te tal­vi­lo­maa, vai­kut­taa­ko ra­ha­ti­lan­ne suun­ni­tel­miin?

Tilaajille

Viime kesänä Ro­va­nie­mel­lä ta­pah­tu­neen per­he­mur­han tut­kin­ta val­mis­tu­nee kevään aikana – e­päil­lyl­le on tehty mie­len­ti­la­tut­ki­mus

Viime elokuussa Rovaniemellä,  Tapiolassa yksityisasunnossa tapahtui järkyttävä verityö, jonka uhrina oli kaksi alle kouluikäistä lasta. Murhasta epäilty, tekohetkellä 37-vuotias mies, oli lasten isä. Hänet vangittiin heti henkirikosten tultua ilmi.

Lue lisää: Poliisi epäilee: Isä murhasi kaksi pientä lastaan Rovaniemellä

Viranomainen ei ole kertonut yleisölle, miten henkirikokset paljastuivat eikä tarkkaa tekotapaa. Se tiedetään, että aikaväli rikoksista kiinniottoon oli alle vuorokausi.

Epäilty mielentilatutkimuksessa

Poliisi on kommentoinut tutkintaa muutenkin hyvin niukasti. Lapin Kansa tiedusteli torstaina 7. huhtikuuta tutkinnan tilasta. Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Halme kertoi puhelimitse, että tapausta ei ole saatu vielä syyttäjälle, sillä epäillylle suoritettava mielentilatutkimus on osin kesken.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi