Päivittyvä lista: Näissä pai­kois­sa on voinut al­tis­tua ko­ro­na­vi­ruk­sel­le Lapissa

Koronaseuranta: Maa­nan­tain ko­ro­na­seu­ran­ta: Suo­mes­sa 345 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa: sai­raa­la­hoi­don tarve kas­va­nut, Län­si-Poh­jas­sa neljä ja Lapin sai­raan­hoi­to­pii­ris­sä seit­se­män uutta tar­tun­taa, Ivalon ter­veys­kes­kus ruuh­kau­tu­nut

Viikon ke­sä­fo­to: ”Vesi on läm­min­tä, mummi!”

Valpuri houkuttelee mummia nauttimaan Raanujärven vedestä.
Valpuri houkuttelee mummia nauttimaan Raanujärven vedestä.
Kuva: Maria Punavuori

Viikon kesäfoto kertoo olennaisen kesän 2021 säästä: aurinkoisia päiviä on riittänyt Lapissakin, ja myös täällä on päästy nauttimaan uimisesta.

Kuvassa viisivuotias Valpuri houkuttelee Marjaana-mummia uimaan mummin mökillä Raanujärvellä: ”Vesi on lämmintä, mummi!”

Kesäfoto-kilpailu on nyt edennyt yli puolivälin ja siihen on tullut runsaasti kuvia: kesäkuussa kisaan saapui noin sata kuvaa, ja heinäkuussa kuvia on tullut tähän mennessä lähes 70.

Kilpailuun voi lähettää kuvia 22. elokuuta saakka. Sen jälkeen toimitus valitsee koko kesän kuvasadosta finalistit, joiden joukosta lukijat saavat äänestää Kesäfoto-kisan voittajan.

Osallistu Kesäfoto-kilpaan lähettämällä kuva osoitteeseen ur.kilpailu@uusirovaniemi.fi. Liitä mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä kuvan nimi. Kerro myös, missä ja milloin kuva on otettu.