Junaliikenne: Poh­joi­sen kau­ko­ju­nat rajusti myö­häs­sä – ra­ta­työt saatu val­miik­si, junat myö­häs­sä 11–14 tuntia

Lapin Kansan live: Kem­pe­leen Kiri Na­pa-Pe­sik­sen vie­raa­na poikien Su­per­pe­sik­ses­sä – katso kello 17 alkava ottelu suorana tästä

Talousnäkymät: Ku­lut­ta­jien luot­ta­mus ke­sä­kuus­sa mit­taus­his­to­rian hei­koin­ta

Viikon ke­sä­fo­to: ”Vesi on läm­min­tä, mummi!”

Valpuri houkuttelee mummia nauttimaan Raanujärven vedestä.
Valpuri houkuttelee mummia nauttimaan Raanujärven vedestä.
Kuva: Maria Punavuori

Viikon kesäfoto kertoo olennaisen kesän 2021 säästä: aurinkoisia päiviä on riittänyt Lapissakin, ja myös täällä on päästy nauttimaan uimisesta.

Kuvassa viisivuotias Valpuri houkuttelee Marjaana-mummia uimaan mummin mökillä Raanujärvellä: ”Vesi on lämmintä, mummi!”

Kesäfoto-kilpailu on nyt edennyt yli puolivälin ja siihen on tullut runsaasti kuvia: kesäkuussa kisaan saapui noin sata kuvaa, ja heinäkuussa kuvia on tullut tähän mennessä lähes 70.

Kilpailuun voi lähettää kuvia 22. elokuuta saakka. Sen jälkeen toimitus valitsee koko kesän kuvasadosta finalistit, joiden joukosta lukijat saavat äänestää Kesäfoto-kisan voittajan.

Osallistu Kesäfoto-kilpaan lähettämällä kuva osoitteeseen ur.kilpailu@uusirovaniemi.fi. Liitä mukaan kuvaajan nimi ja yhteystiedot sekä kuvan nimi. Kerro myös, missä ja milloin kuva on otettu.