Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Vihdoin pääsee juh­li­maan: Ra­vin­to­loi­den pik­ku­jou­lu­se­son­gis­ta on tulossa paikoin en­nä­tys­vil­kas

Loppuvuoden sesonki tuo eloa ravintoloihin Lapissa. Korona-aikana patoutunut tarve kokoontua yhteen näkyy pikkujoulupakettien varaustilanteessa. Osa paikoista on jo loppuunmyyty.

Pikkujoulusesongista on tulossa paikoin jopa ennätysvilkas. Lappilaisista ravintoloista kerrotaan, että välivuoden jälkeen loppuvuoden juhliin osallistutaan taas innokkaasti.

– Pikkujoulukausi näyttää meillä vilkkaammalta kuin aikana ennen koronaa. Kysyntää on paljon, ja ryhmät ovat entistä isompia, kertoo Lapland Hotels Sky Ounasvaaran hotellinjohtaja Mira Söderlund.

Hotellin ravintola järjestää pikkujouluillallisia ryhmille joko seisovasta pöydästä tai pöytiin tarjoiltuna. Söderlundin mukaan ryhmäkoon kasvu on selvä muutos aiempaan.

– Ihmisillä näyttää olevan tarve lähteä liikenteeseen ja kokoontua yhteen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.