Tulipalo: Oma­ko­ti­ta­lo kärsi pahoja vau­rioi­ta palossa Ra­nual­la - jäl­ki­sam­mu­tus­työt kes­tä­vät pit­käl­le iltaan

Pääkirjoitus: Ko­ti­mais­ta mar­ja-alaa ra­vis­tel­lut ri­kos­tut­kin­ta on valmis ja siirtyy nyt syy­te­har­kin­taan – mai­ne­hait­ta on jo varma, eikä sen kor­jaan­tu­mi­ses­ta ole takeita

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Tilaajille

Vic­to­ria ja Daniel saa­pu­vat tänään Suomeen – Ruotsin hovi kertoo: Näitä asioita kruu­nun­prin­ses­sa nostaa esiin niin työs­sään kuin va­paa-ai­ka­na

Ruotsin hovi vastasi lukijoillemme etukäteen kruununprinsessa Victoriaa ja prinssi Danielia koskeviin kysymyksiin. Pari edustaa Suomessa yhdessä, ja huhut parisuhteen vaikeuksista vaikuttavat jääneen taka-alalle.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria saapuu tänään kaksipäiväiselle vierailulle Suomeen puolisonsa prinssi Danielin kanssa. Seuraamme tapahtumien kulkua paikalla.

Kuninkaalliset osallistuvat iltapäivällä Hanasaaren ruotsalais-suomalaisen kulttuurikeskuksen perustamissopimuksen 50-vuotisjuhlaan Espoossa. Myös presidentti Sauli Niinistö tuo tilaisuuteen videotervehdyksensä.

Huomenna torstaina Victorian ja Danielin päivä alkaa Suomenlinnasta, josta he jatkavat ruotsinkieliselle kauppakorkeakoululle Hankenille Helsingin Etu-Töölöön. Siellä he lounastavat opiskelijoiden kanssa.

Torstaina iltapäivällä on vuorossa vierailu Loviisaan, jossa kruununprinsessa vihkii nimensä saaneen Victorianaukion viime kesän asuntomessualueella Kuningattarenrannassa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.