Pelastaja: Nuorena Sakke Py­hä­jär­vi ajat­te­li ole­van­sa kuo­le­ma­ton, mutta omien lasten syntymä pani pe­las­ta­jan arvot uu­sik­si: "Meillä jo­kai­sel­la on antaa vain se sata pro­sent­tia"

Seksuaalisuus: On­ly­Fan­sin tuot­toi­suus tuli yl­lä­tyk­se­nä ja nyt Marika Fin­ger­roos suuntaa sek­si­vä­li­nei­den kas­va­vil­le mark­ki­noil­le

Pääkirjoitus: Hoi­ta­ja­mi­toi­tuk­sen ki­ris­tä­mi­sen lyk­kää­mi­nen lykkää myös on­gel­man rat­kai­se­mis­ta – kei­no­te­koi­ses­ta am­mat­ti­ra­jo­jen ra­ken­te­lus­ta on luo­vut­ta­va pi­kim­mi­ten

Tilaajille

Ve­ren­luo­vut­ta­jia tar­vi­taan myös joulun vä­li­päi­vi­nä – ti­lai­suu­det jär­jes­te­tään Ro­va­nie­mel­lä ja Tor­nios­sa

Luovutetusta verestä valmistettuja verivalmisteita tarvitaan muun muassa leikkaus- ja syöpäpotilaiden sekä keskosvauvojen hoidossa.
Luovutetusta verestä valmistettuja verivalmisteita tarvitaan muun muassa leikkaus- ja syöpäpotilaiden sekä keskosvauvojen hoidossa.
Kuva: Leinonen Katariina

Joulun välipäivinä tarvitaan verenluovuttajia, tiedottaa Suomen Punainen Risti. Verenluovutustilaisuuksia järjestetään myös Rovaniemellä ja Torniossa.

Suurin osa suomalaisista voi SPR:n mukaan luovuttaa verta.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.