Onnettomuudet: Rat­ti­juop­po ajoi stop-mer­kin takaa auton eteen Tor­nios­sa

Lapin Kansan kalakilpailu: Suuria ahvenia ja hurjia har­juk­sia

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Ven­ni­vaa­ran uuden päi­vä­ko­din suun­nit­te­lu etenee Ro­va­nie­mel­lä, ku­va­tai­de­kou­lu muuttaa Lap­pia-ta­loon

Rovaniemen sivistyslautakunta on hyväksynyt Rovaniemen kuvataidekoulun vuokrasopimuksen Lappia-talossa sijaitsevista entisistä Ylen tiloista.

Kuvataidekoulu toimii tällä hetkellä väliaikaisesti Keltakankaalla. Kuvataidekoulun on tarkoitus siirtyä Lappia-taloon vuoden 2023 alussa korjaustöiden valmistuttua.

Talvitien päiväkodin suunnittelu etenee

Lautakunta hyväksyi Vennivaaraan Talvitielle rakennettavan päiväkodin hankesuunnitelman. Kaupungin tilajaosto käsittelee rakennushankkeen toteutusmuotoa maaliskuun alussa. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa alkukesästä 2022 ja tavoiteltu valmistumisaika on maaliskuussa 2023.

Lisäksi lautakunta päätti, että Rovaniemellä otetaan käyttöön erityisuimakortti. Alennettuihin asiakasmaksuihin oikeuttava erityisuimakortti myönnetään vammaisille ja pitkäaikaissairaille aikuisille, ja sen tarkoitus on edistää omaehtoista uintiharrastusta. Kortin saavat muun muassa epilepsiaa, kilpirauhasen vajaatoimintaa ja kroonista sydämen vajaatoimintaa sairastavat.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi