tapahtumat: Pe­rin­tei­siä juh­lal­li­suuk­sia, tal­vi­uin­tia ja yh­teis­lau­lua – näin it­se­näi­syys­päi­vää vie­te­tään Ro­va­nie­mel­lä

Puolustusvoimat: Ken­raa­li­kun­nas­sa vain yksi ylennys – katso tästä kaikki ylen­nyk­sen saaneet Lapissa

Juhlapyhä: Lapin Kansa il­mes­tyy it­se­näi­syys­päi­vä­nä vain nä­köis­leh­te­nä ver­kos­sa – seu­raa­va pai­net­tu lehti il­mes­tyy per­jan­tai­na 8.12.

Mainos: Lapin Kansa Digi 13,90 €/kk – tilaa tästä

Kolumni
Tilaajille

Ve­gaa­ni­ruo­ka voi yl­lät­tää

”Vegaanithan syövät vain salaatteja ja ituja.” ”Vegaaniruoka on aivan liian kallista.” ”Lihan ja maidon vaihtaminen kasviperäisiin ainesosiin on aivan liian vaikeaa, ja sitä paitsi vegaaninen ruokavalio on itsessään ympäristöhaitta.”

Kiinnostus kasvis- ja vegaaniruokavalioita kohtaan on lisääntynyt viime vuosien aikana, mutta aiheeseen liittyy edelleen harmittavan paljon ennakkoluuloja.

Myyttien murtaminen vie aikaa, mutta on ehdottoman tarpeellista.

Vegaani syö ainoastaan kasviperäisiä tuotteita. Lihan lisäksi ruokavalion ulkopuolelle jäävät muun muassa maito, kananmunat sekä hunaja.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita