Onnettomuudet: Mal­mi­ju­na suistui jälleen rai­teil­taan

Kuvagalleria: Pidetyn kiek­ko­ero­tuo­ma­rin ura päättyi Ro­va­nie­mel­lä

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Kolumni
Tilaajille

Val­mis­ruo­kien hyl­ly­met­reil­lä herkut ovat har­vas­sa – Jos kokkaan yh­del­le, ener­giaa kuluu ateriaa kohti täh­ti­tie­teel­li­ses­ti ver­rat­tu­na elin­tar­vi­ke­teol­li­suu­den tuo­tan­toon

Pudotan itseni nyt julkisesti luuseriluokkaan: olen aina inhonnut ruuanlaittoa.

Televisiosta tulvivat kokkausohjelmat kierrän ja kaukaa. Lehtien ruokaohjesivut selaan sekunnissa ohi. Facebookin ruokapostauksia saatan vilkaista, kun ne ovat tuttujen luomuksia.

Mutta ei siis pätkääkään kiinnosta loihtia aterioita ja kakkusia omin pikku kätösin.

Jaa että miksi, kun noin 99 prosenttia ihmisistä vaikuttaa nauttivan hella- ja grillihommista.

En osaa tehdä erityistä syväanalyysiä, mutta luulen, että yksi taustasyy on teinivuosina alkanut painon vahtiminen, josta näköjään tuli elinikäinen projekti.

Haluatko lukea tämän jutun?

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Rajaton lukuoikeus verkkosivuilla ja sovelluksessa Näköislehdet (ma-la) ja arkisto Galleriat, videot ja live-lähetykset Podcastit Päivittäiset uutiset sähköpostiisi