Porocup: Luonto näytti voi­man­sa – kisa jou­dut­tiin kes­keyt­tä­mään

kolumni: Kuka sinä olet sil­loin, kun kukaan ei ole kat­so­mas­sa?

pääkirjoitus: Esi­mer­kil­lä on voimaa

Mainos: Jakajaksi Kaleva Mediaan - tutustu ja hae tästä

Tilaajille

Va­hin­gon­te­ko­ja ja rat­ti­juo­pu­muk­sia Me­ri-La­pis­sa – Tor­nios­sa kol­hit­tiin autoa, Simossa asuntoa

Lapin poliisilaitos tiedottaa, että Torniossa on Torikadulla vahingoitettu Ford Mondeo -henkilöautoa jonkinlaisella terävällä esineellä naarmuttaen perjantaina päivällä kello 8–16.

Simossa puolestaan huoneiston asukkaan epäillään katkaisseen tahallaan asunnosta sähköt. Asunnon vesijohdot ovat jäätyneet ja aiheuttaneet vesivahingon. Asiaa tutkitaan vahingontekona.

Lummekujalta Kemissä on anastettu Husqvarna-lumilinko torstai-perjantaiyönä. Lumilinko oli ollut lukittuna autokatoksessa.

Torniossa Länsipohjankadulla poliisipartio havaitsi perjantaina päivällä ajoneuvon, jonka kuljettajan ajokunto kaipasi tarkistamista. Kuljettajana toimi 26-vuotias nainen, jolle tehty huumepikatestin tulos osoitti positiivista amfetamiinille. Naista epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kemin Kiveliönkadulla tapahtui perjantaina noin klo 19.15 liikenneonnettomuus. Tumma farmarimallinen Renault oli tullut Eteläväylän ja Kiveliönkadun liikenneympyrässä kolmion takaa törmäten toisen henkilöauton oikeaan kylkeen.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.